Duette shades (7)

PowerView automation

Met PowerView® automation maakt u het wonen een stuk eenvoudiger en aangenamer. Dit slimme systeem past automatisch uw raambekleding aan op basis van uw wensen op het gebied van licht en privacy, zodat u altijd in de perfecte sfeer leeft.

U bedient uw Luxaflex® raambekleding moeiteloos met de Pebble® afstandsbediening, wandbediening of de PowerView® app, zelfs op afstand. De Pebble® afstandsbedieningen zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren en zijn ontworpen om in elk interieur te passen. Bij PowerView® staat gebruiksgemak en comfort voorop.

Dit systeem is ook eenvoudig te integreren met populaire smart home-systemen zoals Alexa en Google Home. Hierdoor kunt u uw PowerView® raambekleding combineren met andere slimme apparaten, zoals een thermostaat. Met de PowerView®-gestuurde raambekleding houdt u niet alleen de temperatuur in uw huis optimaal, maar bespaart u ook op energie.

De nieuwste versie, Gen 3, biedt diverse verbeteringen. De gebruiksvriendelijke app maakt het instellen een fluitje van een cent, terwijl Bluetooth 5.0 zorgt voor betere prestaties en een groter bereik. Dit systeem werkt zonder dat een gateway nodig is, waardoor u flexibeler bent in de configuratie.

Voordelen van Gen 3:

  • Eenvoudige en intuïtieve app-ervaring.
  • Snellere installatie en insteltijd.
  • Betere prestaties en bereik dankzij Bluetooth 5.0.
  • Flexibel, zonder gateway voor de PowerView® app.
  • Gemakkelijke uitbreiding van uw systeem.

 

Heeft u interesse in hoe PowerView® automation uw woonruimte kan transformeren? Vraag een offerte aan of bezoek onze showroom voor persoonlijk advies en meer informatie over de mogelijkheden.

Onze merken